HOTELLETS ÅTGÄRDER KRING COVID-19

- Okéns Bed & Breakfast arbetar för er och vår säkerhet

Med tanke på rådande pandemi vill vi informera er om hur vi arbetar för att minska spridningen av corona och påminna er om att tänka på avstånd och god hygien under er vistelse på vårt hotell.

 • Totalt kan 32 gäster bo i huset samtidigt när det är fullbokat. Det är sällan vi bäddar extrasängar i rummen, men om detta sker kan maximalt 38 gäster bo här. Vi är ett mindre hotell och större folksamlingar är ovanligt. Vi är inte heller många som arbetar här, för närvarande tre personer, med oss ägare inräknat.
   

 • För att undvika trängsel i vår frukostsal har vi valt att dela upp frukosten på olika tider och sittningar. Tiderna kan variera beroende på hur många som är i huset och vi försöker att maximalt ha 8 gäster per sittning. Vi har också dukat upp i förväg på borden, så att avstånd hålls när ni gäster satt er till bords. Vi ber alla gäster att gå upp sällskapsvis till vårt buffé bord. För er som önskar går det självklart bra att ta med frukosten upp på ert rum och äta där. Vi kan även förbereda en färdig bricka åt er. Meddela oss i god tid om detta önskas.

 • All personal arbetar under frukosten med handskar och tvättar händer regelbundet. Vi har handsprit utplacerat båda för er gäster och för personal.
   

 • Även när vi städar era rum använder vi i personal handskar. Vill ni gäster ej ha den dagliga städningen där vi går in i era rum så meddela vänligen detta vid check in.
   

 • Vi har ett check in system där vi efter stängning av vår reception förmedlar information och nyckelöverlämning via sms till er gäster som checkar in senare. Meddela oss om detta önskas även tidigare under dagen för att undvika eventuell trängsel i receptionen. Det går också bra att komma innan vår incheckning startar, kl. 14.00. Vi kan inte garantera att rummet står klart för er, men vi kan checka in er under en tid då färre personer befinner sig i receptionen. Ni kan sedan återkomma när rummet är klart och gå direkt till ert rum. Meddela oss gärna i förväg om ni anländer innan kl.14.00.
   

Är ni osäkra på er vistelse, har funderingar eller förslag på egna lösningar så jobbar vi väldigt flexibelt. Vi är och vill vara det personliga hotellet, vilket gör att vi jobbar så gott vi kan för att möta era önskemål så att ni ska få en bekväm och trygg vistelse hos oss!

Västra Vallgatan 25, 432 41 Varberg

Hallands län i Sverige

Tel: +46 (0) 70 328 80 815

 • Facebook
 • Instagram
 • Gray Edin Ikon

Varmt välkomna till Okéns! Här känner ni er som hemma, fast borta!

© 2021 By Lisa Karlsson. Proudly created with Wix.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon