OKÉNS BED & BREAKFAST – ÅTGÄRDER KRING COVID-19

- Hotellet arbetar för en minskad smittspridning av Covid-19

Här kan ni läsa om hotellets åtgärder kring Covid-19. Med tanke på rådande pandemi av Covid-19 vill vi på Okéns Bed & Breakfast informera er om hur hotellet arbetar för att minska smittspridningen. Vi vill också påminna er om att tänka på avstånd, hålla god hygien under er vistelse på hotellet och att avstå er vistelse hos oss om ni har symptom. 

 • Totalt kan 32 gäster bo i huset samtidigt när det är fullbokat. Det är sällan vi bäddar extrasängar i rummen, men om detta sker kan maximalt 38 gäster bo här. Vi är ett mindre hotell och större folksamlingar är ovanligt. Vi är även en liten personalstyrka.
   

 • För att undvika trängsel i vår frukostsal har vi valt att dela upp frukosten och boka er gäster på en starttid då ni är välkomna ner i frukostsalen. På så vis undviker vi kö och väntetider samt att det blir ingen trängsel vid buffébordet. Vi ber alla gäster att gå upp sällskapsvis till vårt buffé bord. För er som önskar går det självklart bra att ta med frukosten upp på ert rum och äta där. Vi kan även förbereda en färdig bricka åt er. Meddela oss i god tid om detta önskas.

Okéns B&B information om Covid-19 på hotellet.

Varierande öppettider och svarstid

Med tanke på pandemin kan hotellets och receptionens öppettider påverkas. Våra öppettider kan variera beroende på hur bokningsläget ser ut på hotellet. Vissa dagar stänger vi tidigare än 16.00.

Detta kan också påverka vilka tider ni kan nå oss på telefon. Svarar vi inte, så skicka oss ett meddelande på mejl, Instagram eller Facebook alternativt ring oss nästa dag igen. Vi svarar så fort vi har möjlighet.

 • All personal arbetar under frukosten med handskar och tvättar händer regelbundet. Vi har handsprit utplacerat båda för er gäster och för personal.
   

 • Även när vi städar era rum använder vi i personal handskar. Vill ni gäster ej ha den dagliga städningen där vi går in i era rum så meddela vänligen detta vid check in.
   

 • Vi har ett check in system där vi efter stängning av vår reception förmedlar information och nyckelöverlämning via sms till er gäster som checkar in senare. Meddela oss om detta önskas även tidigare under dagen för att undvika eventuell trängsel i receptionen. Det går också bra att komma innan vår incheckning startar, kl. 14.00. Vi kan inte garantera att rummet står klart för er, men vi kan checka in er under en tid då färre personer befinner sig i receptionen. Ni kan sedan återkomma när rummet är klart och gå direkt till ert rum. Meddela oss gärna i förväg om ni anländer innan kl.14.00.
   

Är ni osäkra på er vistelse, har funderingar eller förslag på egna lösningar så jobbar vi väldigt flexibelt. Vi är och vill vara det personliga hotellet, vilket gör att vi jobbar så gott vi kan för att möta era önskemål så att ni ska få en bekväm och trygg vistelse hos oss!