HOTELLFRUKOST

- Njut av Okéns härliga frukostbuffé

Okéns Bed & Breakfast har en omtalad ekologisk frukost som består av en härlig blandning alternativ! Ni kommer garanterat att hitta något just för er och alla får sina favoriter av allt att välja på!

Vi på Okéns är väldigt nyfikna när det kommer till smakupplevelser och provar nya recept och idéer som tillkommer på vår frukostbuffé. Vi har därmed ett bra utbud av både vegetariska och veganska alternativ, vilket vi lägger stort fokus på. Något som alltid består är vår hemmagjorda och underbart goda musli - som även den är vegansk!

På buffén har vi nybryggt ekologiskt kaffe som doftar härligt i hela frukostsalen. För er som föredrar en kopp te har vi 4 sorter från KLco - ett livsstilskoncept med tehus, butik och workshop här i Varberg.

Vi handlar våra varor lokalt där skinka och salami levereras från Lillegården och frukt, grönsaker samt ägg köper vi hos killarna på Frukt & Grönt i Varberg Centrum.

Nytt för i år på hotellet!

Vi har valt att jobba på ett nytt sätt kring vår frukost och vilken tid denna serveras. Numera behöver alla gäster boka sin frukosttid. Detta görs vid incheckning då våra tider för nästkommande morgon kan variera beroende på hur många som bor i huset. Har ni önskemål om vilken tid ni vill äta eller om ni är ett större sällskap som vill äta ihop så meddela detta vid bokning så löser vi det så gott vi kan. 

Vi har även möjlighet att förbereda frukostbricka om ni ska iväg tidigt på morgonen eller om ni av annan anledning önskar detta. Vi jobbar för att möta alla era önskemål!

Okéns bed & breakfast hotellfrukost

Inte gäst på hotellet?

Vi välkomnar alla på frukost, även om ni inte bor på hotellet. Det kostar 135kr per person och bokas i förväg då vi har begränsat antal platser och då tid ska bokas. Kontakta oss gärna dagen innan eller samma morgon för att se om vi har plats för er samt vilka tider det är som gäller för just den dagen. Välkomna!

1/1

Västra Vallgatan 25, 432 41 Varberg

Hallands län i Sverige

Tel: +46 (0) 70 328 80 815

  • Facebook
  • Instagram
  • Gray Edin Ikon

Varmt välkomna till Okéns! Här känner ni er som hemma, fast borta!

© 2021 By Lisa Karlsson. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon