OKÉNS BED & BREAKFAST I VARBERG

- Ert mysiga hotell på västkusten i Halland

Okéns Bed & Breakfast hittar ni i centrala Varberg längs med Hallands härliga västkust. Hotellet har 16 rum fördelat på bottenplan och tre våningar upp i huset. Inget rum är det andra likt då storlek och karaktär skiljer de emellan! Tapeter, möbler och andra små detaljer, ja varje rum har sin stil och i vissa av rummen står även kakelugnar kvar sedan gamla tider. 

Okéns B&B | Mysigt hotell centrala Varberg, Halland | Sverige

Varbergs charmigaste hus?

När ni vaknar på morgonen följer ni doften av nybryggt kaffe som tar er ner för vår härliga spiraltrappa, original sedan huset byggdes. Välkomnas in i vår frukostsal, som förr i tiden var ett konditori, och njut av vår härliga frukostbuffé med er favorit av kaffe eller te. Känn in lugnet och historian som sitter i husets alla väggar - här bodde förr i tiden två herrskap med pigor och tjänstemän!

Okéns B&B hotellboende i centrala Varberg, Halland, längs västkusten.

Hotellet med unika rum...

Vi har fyra olika rumstyper för er att välja mellan, vilka ni kan läsa mer om under Våra rum. Alla rum har privat badrum, möjlighet att hänga upp era kläder, ett skrivbord att sitta vid, hårfön, TV och WiFi. Vi har inga TV-kanaler på rummen, utan har istället installerat Chromecast på våra TV-skärmar. Ni tittar då enkelt på vad ni vill samt när ni vill via er telefon eller platta.

Västkustens personliga hotell och ert hem i Varberg och Halland - känn er som hemma, fast borta.

HOTELLETS FRUKOSTBUFFÉ

Ja det talas om den och den har smakats av många! Vi har en härlig blandning på vår buffe och där finns garanterat något för alla!

Tänk på att vi numera bokar in alla gäster på en tid.

Okéns B&B | Mysigt hotell centrala Varberg, Halland | Sverige

HOTELLETS MYSIGA TRÄDGÅRD

Inte att glömma är vår trädgård som gömmer sig bakom vårt charmiga hus. Många kallar den en liten pärla och nog är den det!

Härlig grönska, höstens röda löv eller lite bitig frost - den är öppen för er gäster dygnet runt, året runt!

IN- & UTCHECKNING PÅ HOTELLET

Incheckning är mellan kl. 14.00-16.00

- Incheckning startar kl. 14 och vi håller öppet receptionen till 16.00. Vet ni med er att ni kommer anlända senare önskar vi att ni meddelar oss detta. Vid incheckning efter 16.00 skickas ni ett sms där ni får kod till vår dörr samt all ytterligare info . 

Utcheckning kl. 11.00

- Önskar ni stanna i rummet längre tar vi en avgift på 150kr/timme. Meddela oss gärna detta redan vid bokning eller vid incheckning.

Boka mysigt hotelllrum King size

HOTELLETS AVBOKNINGSREGLER

Vid eventuell avbokning kan detta ske senast kl. 16.00 tre dagar innan er ankomstdag. Under rådande pandemi har vi självklart överseende med detta, kontakta oss så kollar vi på det.

Har ni gjort er bokning via Booking.com ber vi er att kontakta de för ändringar eller avbokning då det är de som står för er bokning, därav gäller deras boknings- och avbokningsregler.

Vi måste tyvärr be er lämna era djurvänner hemma då vi är ett djurfritt hotell och det är inte heller tillåtet att röka på hotellet.

Vänligen respektera detta.