OKÉNS BED & BREAKFAST

- Ert personliga hotell centralt i Varberg

Okéns Bed & Breakfast är ett hotell med 16 rum fördelat på bottenplan och tre våningar upp i huset. Inget rum är det andra likt då storlek och karaktär skiljer de emellan! Tapeter, möbler och andra små detaljer, ja varje rum har sin stil och i vissa av rummen står även kakelugnar kvar sedan gamla tider.

När ni vaknar på morgonen följer ni doften av nybryggt kaffe som tar er ner för vår härliga spiral trappa, även denna original sedan huset byggdes. Välkomnas in i vår frukostsal, som förr i tiden var ett konditori, och njut av vår härliga frukostbuffé med er favorit av kaffe eller te.

Vi har fyra olika rumstyper för er att välja mellan, vilka ni kan läsa mer om under Våra rum. Alla rum har privat badrum, möjlighet att hänga upp era kläder, ett skrivbord att sitta vid, hårfön, TV och WiFi. Vi har inga TV-kanaler på rummen, utan har istället installerat Chromecast på våra TV-skärmar. Ni tittar då enkelt på vad ni vill samt när ni vill via er telefon eller platta.

hotell frukostbuffé hos Okéns bed and breakfast

VÅR EKOLOGISKA FRUKOST

Ja det talas om den och den har smakats av många! Vi har en härlig blandning på vår buffe och där finns garanterat något för alla!

Tänk på att vi numera bokar in alla gäster på en tid.

VÅR UNDERBARA TRÄDGÅRD

Inte att glömma är vår trädgård som gömmer sig bakom vårt charmiga hus. Många kallar den en liten pärla och nog är den det!

Härlig grönska, höstens röda löv eller lite bitig frost - den är öppen för er gäster dygnet runt, året runt!

HOTELLETS ÅTGÄRDER KRING COVID-19

Vi vill att både ni gäster och vår personal ska känna sig trygga med att bo och vistas på hotellet. Här kan ni läsa mer om hur vi arbetar för Er och Vår säkerhet!

Födelsedagspresent, julklapp, bröllopsgåva, studentpresent... Ja tillfällena är flera där ett presentkort är en perfekt gåva att ge bort! Hos oss kan ni bestämma summan själva - en övernattning, frukost eller en hel weekend.

PRESENTKORT

Incheckning är mellan kl. 14.00-16.30

- Incheckning startar kl. 14 och vi håller öppet receptionen till 16.30. Vet ni med er att ni kommer anlända senare önskar vi att ni meddelar oss detta. Vid incheckning efter 16.30 skickas ni ett sms där ni får kod till vår dörr samt all ytterligare info . 

Utcheckning kl. 11.00

- Önskar ni stanna i rummet längre tar vi en avgift på 150kr/timme. Meddela oss gärna detta redan vid bokning eller vid incheckning.

IN- & UTCHECKNING PÅ HOTELLET

På vårt stadshotell bor ni med charm och detaljer

HOTELLETS AVBOKNINGSREGLER

Vid eventuell avbokning kan detta ske senast kl. 16.30 tre dagar innan er ankomstdag. Under rådande pandemi har vi självklart överseende med detta, kontakta oss så kollar vi på det.

Har ni gjort er bokning via Booking.com ber vi er att kontakta de för ändringar eller avbokning då det är de som står för er bokning, därav gäller deras boknings- och avbokningsregler.

Vi måste tyvärr be er lämna era djurvänner hemma då vi är ett djurfritt hotell och det är inte heller tillåtet att röka på hotellet.

Vänligen respektera detta.

Västra Vallgatan 25, 432 41 Varberg

Hallands län i Sverige

Tel: +46 (0) 70 328 80 815

  • Facebook
  • Instagram
  • Gray Edin Ikon

Varmt välkomna till Okéns! Här känner ni er som hemma, fast borta!

© 2021 By Lisa Karlsson. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon