OKÉNS BED & BREAKFAST – MYSIGA OCH UNIKA HOTELLRUM

- Vilket rum önskar ni boka på hotellet?

Hos Okéns Bed & Breakfast är alla hotellrum unika och inredda med mysig och romantisk känsla. Inget rum är det andra likt med varierande storlekar och stil. I vissa av rummen finner ni romantiska himmelssängar och originalkakelugnar. Har ni en favorit får ni gärna önska detta vid bokning så försöker vi självklart att ordna detta för er! 

 

Vårt hotell har totalt 16 rum fördelat på fyra olika rumstyper. Alla rummen har privat badrum, möjlighet att hänga kläder, ett skrivbord, hårfön och WiFi.  Vi har inga TV-kanaler på rummen, utan har istället installerat Chromecast på våra TV-skärmar. Ni tittar då enkelt på vad ni vill och när ni vill via er telefon eller platta. I alla rumspriser ingår frukost.

Behöver ni extrasäng? Vi har endast möjlighet att bädda extrasäng i vissa av våra rum; i två av våra queen rum samt båda våra king rum. Detta går därför inte att boka online utan behöver bokas direkt via oss och bekräftas av oss.

Era djurvänner får stanna hemma då vi är ett djurfritt hotell och det är inte heller tillåtet att röka hos oss, varken inomhus eller utomhus, då vi är ett rökfritt hotell. Vi ber er att vänligen respektera detta.

Okéns B&B | Mysiga och unika hotellrum i Varberg | Sverige

Petit Rum

Våra petit rum är något mindre i storlek och har en 140 x 200 säng. Rummen ligger mot gårdssidan och inget av rummen har plats för extrasäng. Vi har totalt 4 Petit-rum på hotellet och de finns på 1:a och 2:a våning.

Okéns B&B | Mysiga och unika hotellrum i Varberg | Sverige

Twin Rum

Våra twin rum har 2 st enkelsängar 90 x 200 och ligger mot gårdssidan av byggnaden. Inget av rummen har plats för extrasäng. Vi har 2 st Twin-rum på hotellet. Ett på bottenplan och ett på tredje våning.

Okéns B&B | Mysiga och unika hotellrum i Varberg | Sverige

Queen Rum

Queen rummen är mellanstora rum med en 160 x 200 säng. Två av Queen-rummen ligger mot gatan och sex av de är belägna mot gårdssidan. Vi har totalt 8 Queen-rum och de finns på bottenplan, 1:a, 2:a och 3:e våning.

Okéns B&B | Mysiga och unika hotellrum i Varberg | Sverige

King Rum

King rummen är lite större än de andra rummen. I kingrummen har vi en 180 x 200 säng. Bägge våra kingrum ligger ut mot gatan. Vi har totalt 2 kingrum och de finns på 1:a och 2:a våning.