OKÉNS BED & BREAKFAST – HOTELLETS MYSIGA TRÄDGÅRD

- Välkommen till hotellets lilla pärla

Kliv ut i hotellets mysiga trädgård och ni kommer att mötas av något alldeles speciellt! Här känns det som en annan värld tycker många, ja rentav kanske ni kommer känna er utomlands - men i Varberg.  Likt husets charm har trädgården fått en särskild känsla med detaljer och omtanke. Det är våra fina vänner på Blomsterdekoratören som tar hand om vår trädgård och pysslar om den.

Med härlig grönska under vår och sommar förvandlas trädgården till en underbar oas. Här kan ni gäster sitta och mysa med er frukost, en kopp eftermiddagskaffe eller varför inte lite bubbel på kvällen. Under denna årstid värmer solens strålar när de når vår trädgård mellan fasader och hus. Här är det lätt att glömma tid och rum och bara njuta av att befinna sig i en liten bubbla!

Okéns B&B hotellboende med mysig trädgård.
Hotellets trädgård är öppen hela dagen, varje dag för alla gäster.

Under hösten fylls trädgården istället av varma röda färger och vintertid glimmar frosten vackert. Har ni tur kan ni även få uppleva trädgården i ett härligt vitt täcke av snö - det sker kanske inte ofta på vår västkust, men ack så fint när det väl händer! Vira in er i en av våra filtar och ta med en kopp med varm dryck så kan ni njuta av vår trädgård även denna årstid. När mörkret faller lyser lyktorna upp - trädgården lever hela dygnet året om!

Hotellets trädgård är öppen hela dagen, varje dag för alla gäster.
Okéns B&B hotellboende med mysig trädgård.

Visst är det förtrollande vackert alla våra årstider!

Okéns B&B | Mysig hotellträdgård i Varberg | Sverige
Okéns B&B | Mysig hotellträdgård i Varberg | Sverige