TRÄDGÅRDEN HOS OKÉNS BED & BREAKFAST

- Välkommen till hotellets lilla pärla

Kliv ut  i vår trädgård och ni kommer att mötas av något alldeles speciellt! Här känns det som en annan värld tycker många, ja rentav kanske ni kommer känna er utomlands. Likt husets charm har trädgården fått en särskild känsla med detaljer och omtanke. Det är våra fina vänner på Blomsterdekoratören som tar hand om vår trädgård och pysslar om den.

Med härlig grönska under vår och sommar förvandlas trädgården till en underbar oas. Här kan ni gäster sitta och mysa med er frukost, en kopp eftermiddagskaffe eller varför inte lite bubbel på kvällen. Under denna årstid värmer solens strålar när de når vår trädgård mellan fasader och hus. Här är det lätt att glömma tid och rum och bara njuta av att befinna sig i en liten bubbla!

Hotellfrukost i trädgård hos Okéns B&B i Varberg
Hotell i Varberg Okéns B&B frukost i trädgård

Under hösten fylls trädgården istället av varma röda färger och vintertid glimmar frosten vackert. Har ni tur kan ni även få uppleva trädgården i ett härligt vitt täcke av snö - det sker kanske inte ofta på vår västkust, men ack så fint när det väl händer! Vira in er i en av våra filtar och ta med en kopp med varm dryck så kan ni njuta av vår trädgård även denna årstid. När mörkret faller lyser lyktorna upp - trädgården lever hela dygnet året om!

Njut av höst i Varberg hos Okéns B&B

Visst är det förtrollande vackert alla våra årstider!

Västra Vallgatan 25, 432 41 Varberg

Hallands län i Sverige

Tel: +46 (0) 70 328 80 815

  • Facebook
  • Instagram
  • Gray Edin Ikon

Varmt välkomna till Okéns! Här känner ni er som hemma, fast borta!

© 2021 By Lisa Karlsson. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon